CRVENA ZVEZDA DOBILA PONIŽAVAJUĆU PONUDU: Šta je ovo stiglo na adresu tima iz LJutice Bogdana?

Novosti online

28. 12. 2022. u 10:56

DANAS je na adresu Crvene zvezde stigla ponižavajuća ponuda za igrača koji godinama predvodi defanzivu tima iz Ljutice Bogdana - Aleksandra Dragovića.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОБИЛА ПОНИЖАВАЈУЋУ ПОНУДУ: Шта је ово стигло на адресу тима из Љутице Богдана?

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Austrije je velika želja italijanske Sampdorije, ali on ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, koja nema nameru da se odrekne čoveka koji je pravi lider tima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Međutim, Sampdorija uporno ne odustaje, i kako Telegraf saznaje, na "Marakanu" je stigla i zvanična ponuda ovog kluba, na čijoj klupi sedi bivši trener crveno-belih Dejan Stanković.

Ipak, kada su otvorili ponudu, čelnici crveno-belih su bili u čudu, šokirani da je ovako nešto moglo da stigne kao zvaničan predlog za transfer.

Naime, Sampdorija je tražila da Dragović prvo za njih nastupa kao pozajmljeni igrač u periodu od šest meseci, a da potom bude otkupljen u iznosu od 500.000 evra, i to pod uslovom da italijanski tim ne ispadne iz Serije A.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

U tom slučaju bi se obeštećenje platilo u dve rate, 250.000 evra na leto, a 250.000 evra u decembru 2023. godine.

Dragović sa Zvezdom ima ugovor do juna 2024. godine, tako da na Marakani ovakvu ponudu smatraju nemoralnom, faktički pravim poniženjem i potcenjivanjem i ne žele ni da je uzimaju u razmatranje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku