KAKAV ŽREB ČEKA PARTIZAN! Ovo su svi potencijalni rivali crno-belih u nokaut fazi Lige konferencija

Č. V.

03. 11. 2022. u 23:19

PARTIZAN je uspešno okončao grupnu fazu Lige konferencija. Crno-beli su kao drugi prošli u nakaut fazu, pa će takmičenje nastaviti od šesnaestine finala.

КАКАВ ЖРЕБ ЧЕКА ПАРТИЗАН! Ово су сви потенцијални ривали црно-белих у нокаут фази Лиге конференција

FOTO: M. Vukadinović

Remizirali su izabranici Gordana Petrića protiv Slovackog u poslednjem kolu, Keln i Nica odigrali 2:2 u Nemačkoj, te je klub iz Humske završio kao drugi, uprkos tome što kao ni francuski klub ima devet bodova, ali zbog slabijeg međusobnog učinka gleda u leđa timu Lusijana Favra.

Poznato je sa kim bi crno-beli mogli da odmere snage, a usled pravila takmičenja jasno je da će im rival biti jedna od trećeplasiranih ekipa Lige Evrope.

Timovi koji su ispali iz Lige Evrope:

Bodo/Glimt (Norveška), AEK Larnaka (Kipar), Ludogorec (Bugarska), Braga (Portugalija), Šerif (Moldavija), Lacio (Italija), Karabag (Azerbejdžan), Trabzon (Turska).

Podsetimo, Partizan je u grupnoj fazi pretrpeo samo jedan poraz i to od Nice u gostima (2:1), ali on ga je i koštao željene prve pozicije, koja bi mu omogućila direktan plasman u osminu finala.

Kada je žreb za šesnaestinu finala Lige konferencija?

Žreb za šesnaestinu finala Lige konferencija biće održan u ponedeljak, 7. novembra, sa početkom u 14 časova po našem, srednjeevropskom vremenu. Održaće se u sedišu UEFA, u Nionu.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!