"POSLE MUNDIJALA O SERGEJU": Kežman govorio o sudbini srpskog fudbalera u Laciju

Novosti online

13. 10. 2022. u 12:33

KAD god se primakne prelazni rok u fudbalu, tako krenu priče da bi Sergej Milinković Savić mogao da napusti Lacio. Ipak, srpski vezista je i dalje u Rimu, a njegov status prokomentarisao je menadžer Mateja Kežman.

ПОСЛЕ МУНДИЈАЛА О СЕРГЕЈУ: Кежман говорио о судбини српског фудбалера у Лацију

FOTO: Tanjug/AP

Bivši napadač naše zemlje zastupa igrača nebeskoplavih. On je istakao da će se o budućnosti momka rođenog u Leridi odlučivati tek po okončanju Mundijala u Kataru.

- Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu - rekao je Kežman za "Korijere delo sport".

Nekadašnji fudbaler Čelsija očekuje veliku borbu za potpis Milinković Savića. Inače, predsednik Lacija Klaudio Lotito je nedavno naveo da je vrednost reprezentativca Srbije oko 120.000.000 evra.

- Milinković Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Laciom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina - zaključio je Kežman.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo održava se od 20. novembra do 18. decembra, a "orlovi" se nalaze u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

BONUS VIDEO: PREDSTAVLjAMO STADIONE ZA SP 2022: Al-Bajt stadion, mesto odigravanja prvog meča

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PONOSIMO SE! Krilni fudbaler Partizana poslao poruku navijačima