ARNATUOVIĆ SPASAO MIHAJLOVIĆA: Bolonja remizirala sa Specijom, još uvek se čeka na pobedu

Č. V.

04. 09. 2022. u 18:15

BOLONjA još uvek ne zna za pobedu ove sezone. Tim Siniše Mihajlovića remizirao je u 5. kolu Serije A protiv Specija u gostima - 2:2.

АРНАТУОВИЋ СПАСАО МИХАЈЛОВИЋА: Болоња ремизирала са Специјом, још увек се чека на победу

Foto: EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Najavljivali su italijanski mediji da bi srpski stručnjak u slučaju poraza mogao da bude smenjen. Ipak, za sada je preživeo i to zahvaljujući Marku Arnautoviću koji je bio dvostruki strelac.

Utakmica je odlično počela za Bolonju. Igrao se 7. minut kada austrijski reprezentativac pogodio mrežu rivala. Domaćin je do izjednačenja stigao u najgorem mogućem trenutku po goste. Simone Bastoni je u drugom minutu nadoknade bio strelac za Speciju.

Tim Luke Gotija je do potpunog preokreta stigao u 56. minutu kada je Jerdi Šouten postigao autogol. Ipak, Bolonja je uspela da se spase poraza, a Arnautović je petim ligaškim golom doneo bod ekipi Siniše Mihajlovića.

Austrijski reprezentativac je na taj način izbio na prvo mesto liste najboljih strelaca. Iza njega su sa četiri pogotka Dušan Vlahović, Kviša Kvaratškelija i Teun Kupmejners.

Bolonja posle ovog remija zauzima 15. mesto na tabeli sa tri boda, dok je Specija 13. sa dva više.

BONUS VIDEO: Slavlje "grobara" posle gola koji je Natho postigao protiv Zvezde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!