KOSTIĆ SE SPAKOVAO: Ajntraht traži 20 miliona,Juventus nudi 15, ali kompromis je na vidiku

Đ. S.

06. 08. 2022. u 20:28

LIČNI uslovi su dogovoreni, preostalo je još da Juventus i Anjtraht pronađu konsenzus oko obeštećenja. Ukoliko se to desi, Filip Kostić bi vrlo brzo mogao da zaduži crno-beli dres torinskog giganta i napravi transfer karijere. Problem za sada pravi iznos, koji će Italijani morati da plate Nemcima za potpis srpskog reprezentativca.

КОСТИЋ СЕ СПАКОВАО: Ајнтрахт тражи 20 милиона,Јувентус нуди 15, али компромис је на видику

FOTO: EPA

Mediji u Italiji navode da je Ajntraht kraj Kostićevog imena "zalepio" cifru od 20 miliona. Juve sa druge strane, nema nameru da to plati. Prva ponuda koju nedavno poslali u visini od devet miliona uz bonuse koji mogu da narastu i do 15 miliona, glatko je odbijena. Novinari dobro upoznati sa stanjem stvari u Juventusu, brzo su otkrili i da je juče na programu bila nova runda razgovora između predstavnika timova iz Torina i Frankfurta.

Navodno, "stara dama" će pojačati ponudu i kao krajnju cifru označiti 15 miliona evra koje bi trebalo u startu da legne na račun Ajntrahta uz dodatne koji će poslužiti da dodatno "omekšaju" nemačke emisare i tako kompletiraju transfer Kostića koji je prema pisanju "Skaj Italija" oberučke prihvatio godišnju platu od 3,5 miliona evra.

Takođe, Filip bi mogao i sam da ubrza transfer ako bude insistirao na prelasku u Juventus. Do sada je tiho, mirno i profesionalno odrađivao posao u Ajntrahtu, iako se od prvih dana juna dovodio u vezu sa brojnim timovima. Pre svega Juventusom za koji je u jednom trenutku delovalo da je odustao od Kostića. Onda se u trku uključio i Vest Hem, ali brzo odustao usled (ne)realnih zahteva čelnika Ajntrahta.

Juve je ponovo krenuo sa naporima, čini se i onim finalnim, a indikativno je i to što je Kostić posle poraza od Bajerna (6:1) napravio počasni krug po stadionu i delovalo je kao da se oprašta od navijača Ajntrahta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener