NOVE GLAVOBOLJE ZA PIKSIJA: Srbija bez jednog od najboljih u Švedskoj

Novosti online

06. 06. 2022. u 10:19

Nakon pobeda nad Slovenijom (4:1) u Beogradu, Srbiju čeka utakmica protiv Švedske, koja je na programu u četvrtak od 20 sati i 45 minuta u Stokholmu.

НОВЕ ГЛАВОБОЉЕ ЗА ПИКСИЈА: Србија без једног од најбољих у Шведској

FOTO: AP/Darko Vojinovic

Ipak, za taj duel selektor Dragan Stojković Piksi neće moći da računa na najboljeg golgetera u istoriji naše selekcije Aleksandra Mitrovića.

Napadač Fulama je zaradio suspenziju, jer je najpre na utakmici protiv Norveške dobio žuti karton, da bi mu se isto dogodilo i sinoć na "Marakani" u duelu protiv Slovenije. Zanimljivo, Mitrović je žuti karton dobio tik pred gol, koji je postigao u 24. minutu za vođstvo Srbije 1:0, što je bio njegov 45. pogodak u dresu "orlova".

Podsetimo i da je Srbija ovaj ciklus Lige nacija počela bez Dušana Vlahovića, koji je povređen, dok su sada od klasičnih napadača selektoru Stojkoviću na raspolaganju Đorđe Jovanović i Luka Jović, koji je protiv Slovenije postigao gol, te tako prekinuo golgeterski post.

BONUS VIDEO: Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!