ŠAMPIONSKI GEN: Zlatan Ibrahimović održao inspirativan govor u svlačionici koji ježi kožu(VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2022. u 20:39

ITALIJANSKI grad mode doneo je ljubiteljima fudbala sličnu dramu onoj koja se juče gledala u Srbiji i Engleskoj, a to je da poslednje kolo šampionata odluči o prvaku.

ШАМПИОНСКИ ГЕН: Златан Ибрахимовић одржао инспиративан говор у свлачионици који јежи кожу(ВИДЕО)

Foto: AP

Tri boda garantovala su naslov šampiona na "čizmi" Milanu, što je on sjajnim izdanjem i učinio, pobedom na gostovanju Sasuolu, rezultatom 3:0. Klub je to proslavio sa stilom, a procurile su i scene iz svlačionice, gde je ulogu glavnog protogoniste preuzeo ko drugi nego harizmatični Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač se pridružio Milanu neposredno nakon njihovog najtežeg poraza u Seriji A kada su izgubili 5-0 od Atalante, ali nešto više od dve godine kasnije su osvajači titule. Ibrahimović u oktobru puni 41 godinu i njegova budućnost ostaje nejasna, ali je počeo govor uveravajući saigrače da se ne oprašta.

- Dođite svi ovde! Smirite se momci, neću da se oprostim- rekao je uz osmeh.

Zlatan Ibrahimović je kuburio ove sezone sa povredama i nije imao uticaj koji on priželjkuje, a to je da bude fokalni deo napada Rosonera. Mediji na čizmi govorili su da će ova živa legenda okačiti kopačke o klin. 

Uprkos turbulentnoj sezoni napadač Milana održao je uzbudljiv govor svojim saigračima nakon što su u nedelju izborili titulu u Seriji A i izjavio.

- Od prvog dana kada sam ja došao jako malo ljudi je verovalo u nas. Ali kada smo shvatili da moramo da se žrtvujemo, da patimo, verujemo i radimo, tada smo postali grupa. A kao grupa smo uspeli da uradimo ovo što smo uradili. Sada smo šampioni Italije- rekao je Zlatan.

Potom se zahvalio i svim igračima, stručnom štabu i upravi, a onda je njegov kraj govora zapalio svlačionicu. 

- Nije bilo lako, ali smo šampioni sa razlogom. Na početku sezone niko nije verovao u nas, ali kroz naše principe smo postali jači i jako sam ponosan na sve vas. Sada mi učinite uslugu, proslavite kao šampion, Italija pripada Milanu.

 

Podsetimo, Milan je juče prekuno 11 godina dugu Skudeto sušu.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima