AU, KAKAV TANDEM! Vlahović dobija društvo iz reprezentacije, Juventus krade Konteovu želju!

V.P.

23. 05. 2022. u 20:40

VELIKAN Serije A, Juventus je navodno spreman da parira Totenhemu u trci za potpisivanjem jednog od najtraženijih igrača igrača Evrope. Fudbalski svet bruji da će ovog leta Filip Kostić biti na vrhu liste želja dva evropska velikana.

АУ, КАКАВ ТАНДЕМ! Влаховић добија друштво из репрезентације, Јувентус краде Контеову жељу!

AMBICIJE Filip Kostić, Foto AP

Totenhem u međuvremenu takođe cilja na zvezdu Ajntrahta iz Frankfurta, kao direktnu zamenu za Serhija Regilona.

Španac se mučio sa formom i konstantnošću tokom svog boravka na londonskom stadionu, a trener Antonio Konte je navodno je spreman da ga se odrekne jer nije u njegovim planovima.

Kostićeva sposobnost da šalje milimetarski precizne centaršuteve u kazneni prostor, vidi se kao idealno kompatibilna za napadača Totenhema,Harija Kejna.

Danas Italija priča o tandemu sličnog tipa sa Dušanom Vlahovićem iz Juventusa, koji je poznat po svojoj veštini u vazduhu i predatorskoj kretnji unutar kaznenog prostora.

Međutim, namamiti Srbina iz Frankfurta mogao bi da bude težak zadatak za oba tima. S obzirom na nedavni uspeh kluba, 29-godišnji napadač bi mogao da razmisli o ostanku u Bundesligi, barem još jednu sezonu.

To će u mnogme zavisiti od Ajntrahta, jer bi "orlovi sa Majne" mogli da se nađu u situaciji da pod hitno profitiraju na reputaciji Srbina čiji ugovor ističe narednog leta.

Prema izveštaju "Gazeta Delo Sport", Filip Kostić sve više postaje jedan od najtraženijih igrača na fudbalskoj "pijaci".

Krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta bio je blizu prelaska u Lacio prošle godine, ali bi njegov uspeh u Bundesligi i Ligi Evrope mogao da mu pomogne da se ovog leta domogne kluba sa još većom reputacijom.


Totenhem je već najavio želju da angažuje 29-godišnjeg srpskog reprezentativca na kraju sezone. Ali izgleda da će se velikan Premijer lige ovog leta suočiti sa novom konkurencijom iz Torina u potrazi za zvezdom iz Frankfurta. 

Juventus favorit da obezbedi potpis srpskog reprezentativca

Sa druge strane gigant Serije A se nada se da će sa Kostićem dodati pravi kvalitet svojoj ofanzivnoj mašineriji, nakon što su ubeležili takmičarsku godinu bez trofeja pod Masimilijanom Alegrijem.

Juventus je već favorit za ugovor sa superzvezdom Pari sen žermena, Anhelom Di Marijom, ali izgleda da Alegri želi da unapredi svoje opcije i na levom boku.

Iako je Filip Kostić po zanimanju krilo, mogao bi da bude idealna opcija na poziciji levog beka za torinsku "staru damu". Ovaj 29-godišnji srpski igrač igrao je na poziciji ofanzivnog krilnog beka veći deo svog boravka u Frankfurtu, a u Torinu bi mogao da se pokaže kao idealna nadogradnja u odnosu na Aleksa Sandra, koji je pretrpeo nagli pad, u poslednjih nekoliko godina.

Srpski reprezentativac ove godine u dresu Ajntrahta ubeležio je 53 nastupa u svim takmičenjima uz osam golova i 15 asistencija. 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)