ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je "odlepio"?! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2024. u 17:27

EURO 2024, odnosno Evropsko prvenstvo u fudbalu, počinje uskoro, 14. juna, a na njemu sigurno neće biti jednog momka koji se nadao da će tamo igrati. Razlog? Njegova "previše atraktivna devojka".

ШОК! Не иде на ЕУРО 2024 јер му девојка превише добро изгледа - па је одлепио?! (ФОТО/ВИДЕО)

Instagram / Izabel Gular

Naime, kako javljaju nemački mediji, 33-godišnji golman Ajntrahta (prethodno je četiri sezone bio čuvar mreže Pari Sen Žermena), Kevin Trap, ne ide na šampionat Evrope u fudbalu jer je toliko van forme zbog svoje "lepše polovine", da mu čak preti i da više ne bude prvi golman pomenutog bundesligaša.


A ko je Trapova devojka?

Trap, koji je čuven i po tome što tečno govori šest jezika, od 2018. godine ima verenicu.


Iako je ona šest godina starija od njega, i dalje je češće u medijima od nemačkog golmana, jer se radi o jednoj od najatraktivnijih foto-modela, Izabel Gular.


Brazilka, rođena 23. oktobra 1984, ove jeseni će ući u petu deceniju života, ali, sudeći po informacijama nemačkih medija, prilično je "zaludela" Trapove misli, da on više fudbalu i nije posvećen onoliko koliko bi se to očekivalo od reprezentativnog čuvara mreže.


Uostalom, Gularova je 2007. bila svrstana na listu "100 najlepših ljudi" magazina "People", pa možda i ne čudi što njen dečko, ili, kako je to u zvaničnoj formi već šest godina - verenik, više misli o njoj, nego o loptama koje idu ka golu ispred koga je.

Evo i kako Izabel Gular izgleda, zbog čega je skoro 4,5 miliona ljudi i prati na Instagramu:

Podsetimo, Nemačka će (bez Trapa među stativama) na prvenstvu Evrope igrati u grupi A, redom, protiv Škotske, Mađarske i Švajcarske. 

Fudbalska reprezentacija Srbije je u grupi C, i igraće najpre protiv Engleske (16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite ga na posebnoj stranici protala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

Bonus video: Veliki vatromet na Marakani posle Zvezdinog šampionskog slavlja

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)