TEJLOR SVIFT ODUŠEVILA PARISKU PUBLIKU: Nastupom u "Defans areni" čuvena američka muzička zvezda započela veliku turneju

Posle SAD, svetski fenomen Tejlof Svift je odlučila da osvoji Stari kontinent. Američka megazvezda održala je u četvrtak uveče prvi u seriji od četiri koncerta u pariskoj "Defans Areni", čime je započela evropsku turneju.

ТЕЈЛОР СВИФТ ОДУШЕВИЛА ПАРИСКУ ПУБЛИКУ: Наступом у Дефанс арени чувена америчка музичка звезда започела велику турнеју

Foto: Goran Čvorović

Pripreme za ovaj nastup započele su još u nedelju, a cela ekipa koja okružuje Sviftovu broji čak dvesta ljudi. Vodilo se računa o svakom detalju. Nastup je započeo nekoliko minuta pre 20 sati za koliko je bio zakazan, a pevačica se pred 45.000 fanova pojavila u šljkocama, s kaubojskim šeširom i čizmama mažoretkinja.  

Među publikom su uglavnom bile devojke, obučene u stilu zvezde koja im je veliki idol. Došle su iz cele Francuske, ali i iz drugih evropskih zemalja, a veliki broj i iz SAD. Oko 20 posto sale ispunili su gledaoci iz Amerike.

Bile su tu i beogradske srednjoškolke Tara i Sofija, koje su od početka do kraja otpevale sve hitove njihove ljubimice. Pravo da kupe karte osvojile su na lutriji još prošle godine, a takvu priliku nisu nipošto htele da propuste. Specijalno za koncert došle su u Pariz.

- Bilo je fantastično. Oduševljene smo. Koncert je bio pravi spektakl – ističu uglas dve šesnaestogodišnjakinje.

Široki podijum ulazio je 30 metara u publiku, dok je iznad stajao veliki ekran. Scenografija je bila impresivna. Puna utisaka, publika je izašla u parisku noć posle tri sata i 15 minuta velikog spektakla.

Nakon četiri pariska koncerta, turneja se zatim seli u Švedsku, Portugaliju, Španiju, Englesku, Irsku, Holandiju, Švajcarsku, Italiju, Nemačku, Poljsku i Austriju, tokom koje će Tejlor Svift do kraja leta imati još pedesetak nastupa. Krajem godine ponovo će nastupiti u SAD i Kanadi.

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

BRUKA! Evo šta je Nikola Jokić doživeo nakon što je sa Denverom ostao bez šampionske titule