HARIS DŽINOVIĆ JE POVUČEN I ĆUTLJIV, NISAM OČEKIVAO DA ĆE TO DA URADI: "Zvezda Granda" iskritikovao pevača, a tek šta je rekao o Melini

Novosti onlajn

02. 05. 2024. u 13:40

HARIS DžINOVIĆ i dizajnerka Melina Džinović stavili su tačku na svoj dugogodišnji brak, a pevač je u poslednje vreme otkrio mnoge nepoznate detalje iz njihovog života, što je šokiralo javnost.

ХАРИС ЏИНОВИЋ ЈЕ ПОВУЧЕН И ЋУТЉИВ, НИСАМ ОЧЕКИВАО ДА ЋЕ ТО ДА УРАДИ: Звезда Гранда искритиковао певача, а тек шта је рекао о Мелини

Foto: ATA images

Džinović je zbog svojih izjava o supruzi postao viralan na društvenim mrežama, a sada se povodom njihovog razvoda oglasio i Rajo Simonović, pevač iz „Zvezda Granda“ koji ne prepoznaje svog kolegu.

Rajo se prisetio nedavnog nastupa sa Harisom i otkrio kakav je pevač privatno.

-Naš nastup je bio pre par meseci u Podgorici u jednom klubu. Lepo veče, mada prošlo je par godina kako se nismo sreli Haris i ja. Ranijih godina sam bio stalan gost na njegovim koncertima kao mlađi kolega, jer sam uvek imao prostor da otpevam makar dve pesme na njegovim koncertima. Onda mi je u „Pinkovim Zvezdama“ bio u žiriju do samog finala, dokle sam i dogurao. Tako da je prošlo sedam, osam godina da se nismo videli i to veče je bilo puno pozitivne energije, evocirali smo uspomene, lepo smo se proveli i ispevali. Kada me je video došao je do mog stola u sred publike, sišao je sa bine, malo smo pričali i ustupio mi je mikrofon da otpevam pesmu-prisetio se Rajo i dotakao se razvoda Harisa i Meline.

Foto: ATA images

Kako su Harisa mnogi u javnosti osudili što iznosi detalje iz braka sa Melinom, Rajo je izneo i svoje mišljenje o popularnom pevaču i kolegi.

-Onoliko koliko ga ja poznajem privatno i koliko sam imao prilike da ga upoznam, mogu samo da kažem najbolje reči o njemu– rekao je Simonović, a na pitanje da li je očekivao da će Haris izneti sve u javnosti i da li poznaje takvog pevača, odgovorio je:

-Ne, iskreno. On je uvek nekako bio čak i ćutljiv, povučen. Uvek je znao da se našali i to baš dobru šalu da odvali, da svi popadamo od smeha. Sviđa mi se taj način humora, inače svi Bosanci imaju dobar smisao za humor.

 

I dok je Harisa upoznao kroz zajednička gostovanja i druženja, za Melinu tvrdi da je ne poznaje.

-Nju nisam imao prilike da upoznam, a što se njega tiče, nisam ni ja očekivao da će uopšte da priča i iznosi neke privatne stvari. Svi mi žrtvujemo sebe za nekog drugog, za lepšu polovinu, za člana porodice, nekoga sa kim živimo. To su normalne stvari, normalno je da ćemo da učinimo i da damo, da kupimo i potrošimo. Ali, opet mislim da sve to treba zadržati za sebe. Sad sam se setio šta je rekao i moj drugi kolega Šako Polumenta, ipak mu je ona rodila decu, tako da mislim da svaka priča je suvišna i treba da se zadrži za sebe. Što kažu, „O bivšima sve najbolje“– istakao je Rajo i otkrio kako bi se on poneo da dođe do razvoda.

-Znam da su to neki kritični, emotivni momenti i teški za čoveka. Znam da nije lako i pogodi u trenutku, ali opet treba gledati na sav taj prethodni period, tih 10, 20, 30 godina treba imati u svakom momentu na umu i da zarad toga ostane dosledan sebi– rekao je Simonović.

 

Pevač je za naš portal otkrio na čijoj je strani u slučaju razvoda Harisa i Meline.

-Žene su nekako slabije od muškaraca, ne uvek naravno. Ima mnogo uspešnih i pametnijih žena, ali u suštini su uglavnom slabije, tako sam uvek na strani nežnijeg pola, ali u ovoj situaciji oko Meline i Harisa, ako je verovati navodima medija, ja sam na strani Harisa Džinovića. Jedino mi smeta što iznosi detalje iz privatnog života, jer se ljudi time hrane. Ipak, negde ga i razumem, verovatno je povređen, emotivno rastrojen. Dve decenije braka nije malo, verujem da mu je potrebna podrška javnosti nakon svega- zaključio je pevač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove