TO MI JE VELIKI STRAH: Barbara Bobak otkrila zbog čega ima fobiju od tobogana - „Svaki put se stresiram“

Novosti onlajn

11. 04. 2024. u 18:15

BARBARA BOBAK ima armiju fanova koja je voli ne samo zbog talenta za dobru atmosferu već i zbog njenog karaktera i prisebnosti koja je opstala bez obzira na slavu koju je stekla.

ТО МИ ЈЕ ВЕЛИКИ СТРАХ: Барбара Бобак открила због чега има фобију од тобогана - „Сваки пут се стресирам“

Foto: ATA images

Bobakova je u redovnoj komunikaciji sa svojim pratiocima, a publika na mreži TikTok ima priliku da je upozna iz drugačijeg ugla. Barbara je u moru tema o kojima javno govori, otkrila i svoj veliki strah.

Foto: Nikola Tomić

– Misli da smo svi u životu nekad čuli za priču da je neko naleto na žilete u akvaparku. Pored ajkule u bazenu to mi je drugi najiracionalniji strah koji imam i svaki put kada odem i pre nego što krenem da sednem na tobogan razmišljam o tome i stresiram se. Ko je to pokrenuo i zašto? Svi znamo za to– pitala se Barabra.

Foto: Novosti

Podsećamo, Barbara je prošlog vikenda gostovala na koncertu Aleksandre Prijović kada je i upoznala zvezdu sa kojom je nazdravila pre izlaska na binu.

-Prvi put sam pred ovolikim auditorijumom, imala sam jako veliku tremu, ovde je stvarno organizacija super i divno su me dočekali. I dalje se tresem. Aleksandra je divna, insistirala je da se vidimo i upoznamo na tonskoj probi gde su me divno dočekali. To je jako lepo od nje- otkrila je Barbara, a potom opisala detalje prvog susreta sa Prijom.

-Aleksandra mi je rekla ‘Bezveze mi je da se upoznajemo na bini’ i to mi je super, baš mi je prijalo. Ispričale smo se, opustila me je i čak smo i jednu rakijicu zveknule. Kasnije je i mama Borka nazdravila sa nama– sa somehom je ispričala pevačica.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima