NAJVEĆE ZVEZDE NA JEDNOM MESTU: Oni se takmiče na "Beogradskom proleću" (FOTO)

Dušan Cakić

28. 03. 2024. u 17:20

POZNATA su od danas 19 imena i izvođača koji će učestvovati u takmičarskom delu festivala u "trci" za prestižnu titulu festivala "Beogradsko proleće".

НАЈВЕЋЕ ЗВЕЗДЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Они се такмиче на Београдском пролећу (ФОТО)

Foto: Beogradsko proleće

Listu pevača koji će nastupiti 20. aprila sceni MTS dvorane čine sledeća imena:

JELENA TOMAŠEVIĆ - VERUJ MI DA VERUJEM

GOCA TRŽAN - PELIN

EKSTRA NENA - PRIČA O MENI

VANNA – RAZLOG

MILAN BUJAKOVIĆ - BEZBRIŽNO

REGINA – NIJE ME STRAH

TAMARA ŽIVKOVIĆ– DA LI SMEŠ

MARIJA MIRKOVIĆ - PREZIME

JASNA GOSPIĆ – SAMO NOĆ DA POBIJEDIM

MIKA MUMINOVIĆ– MOTIV

DANIJEL ALIBABIĆ – SLOMI

ANA PETAN – BALADA ZA ANĐELA

NEMANjA RADOŠEVIĆ - TRAG U VREMENU

DULE LUŠIN - BOŽE DAJ MI KRILA

FILARI - NEBO

ĐOLE BOEM - ZA TVOJU LjUBAV

BOJAN MAROVIĆ - DOBRO JE SVE

SLOBA BAJIĆ - VRATI ME U SRCE

PETAR VAGNER FANTOM - JOŠ TE SANjAM

Foto: Bojan Petrović

Oni će se takmičiti u kategorijama: najbolja kompozicija, najbolji tekst, najbolji aranžman i najbolja interpretacija, koje će dodeliti Stručni žiri, a publika će svojim dodeliti PRVU, DRUGU I TREĆU NAGRADU FESTIVALA.

Foto: Beogradsko proleće

Umetnički direktor Festivala Maja Rakovic je istakla sledeće:

- Posebno sam ponosna sto je Naxi deo Beogradskog Proleća, jer ja muziku živim i ovakav festival je idealan, jer donosi novu muziku radiju, pa možemo uživati u novim pesmama. Neka živi Beogradsko proleće", istakla je Rakovic na početku konferencije, dodajući da je za ovaj festival vezuju nostalgična sećanja, jer je kao mala, kako kaže "živela s ovim festivalom" : "Sa svojim roditeljima sam dolazila i uživala u pesmama. Velika mi je čast što imam mogućnost da svoj ukus ispoljim i što mi je dodeljena prilika da i ove godine kao umetnički direktor festivala. Nije bilo lako, od toliko divnih pesama, da se napravi uži izbor, pa smo dane i sate proveli slušajući svaku pažljivo. Zaista moram da pohvalim sve učesnike festivala i da istaknem da su svi kvalitetni i vredni. Ovo je tradicija koja mora da se neguje i čuva i u budućnosti.

 

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!