ŽELJKO SAMARDŽIĆ PATI ZBOG SMRTI PRINCEZE: Rođeni su istog dana i iste godine – smrt ih je sada razdvojila

Novosti onlajn

26. 03. 2024. u 22:50

ŽELjKO SAMARDžIĆ i danas preminula Aleksandra Slađana Milošević bili su sudbinski povezani na nekoliko nivoa.

ЖЕЉКО САМАРЏИЋ ПАТИ ЗБОГ СМРТИ ПРИНЦЕЗЕ: Рођени су истог дана и исте године – смрт их је сада раздвојила

Foto: Printskrin Instagram/zeljko_samardzic

Ne samo u muzičkom smislu. O tome je Samardžić pisao na Instagramu nedugo nakon što je vest o smrti Milošević u 69. godini prizemljila muzički svet.

- Imao sam tu čast da poznajem Slađanu i sarađujem sa njom. Rođeni smo istog dana, iste godine.. Divno smo se slagali i poštovali. Upoznali smo se u Skoplju davnih osamdesetih kada je sa Dadom Topićem otpevala sjajnu PRINCEZU. Počivaj u miru i nek ti je večna slava - napisao je Željko.

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!