MOJA MUZIKA SPAJA LJUDE: Neda Ukraden emotivnim rečima otvorila drugi koncert u Beogradu (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

24. 03. 2024. u 21:08

POP DIVA Neda Ukraden nakon prvog spektakularnog koncerta u MTS dvorani, večeras nastavlja druženje sa svojim publikom u prestonici, ali i koja je došla iz regiona da slavi svoj veliki uspeh - više decenijsko uspešno trajanje na muzičkoj sceni.

МОЈА МУЗИКА СПАЈА ЉУДЕ: Неда Украден емотивним речима отворила други концерт у Београду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Vidno emotivna, sa setom muzička zvezda na početku spektakla emotivno se obratila.

- Pored svih problema, mi umetnici moramo da se trudimo da dajemo ruku prijateljstva i stvaramo mostove ljubavi, uprkos svemu sto se dešava, kao i onome sto se desilo pre 25 godina. Muzika mora da nas spaja i da vlada sloga među svima nama. Jer samo je nebo iznad nas - istakla je Neda u izjavi pre početka, kao i na sceni na samom koncertu u MTS dvorani.

Svi su se stopili u jedno, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je bila teško opisati rečima.

Neda je bila u svom elementu, prenoseći svoju strast i ljubav prema muzici direktno u srca svih prisutnih. Njena muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, a večerasnji koncert će biti zauvek upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u njenoj karijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu