"NISAM JE DODIRIVAO, TO JE BILA REDITELJSKA PROVERA" Lečić se oglasio nakon tužbe protiv Anđele Jovanović

Novosti onlajn

05. 03. 2024. u 13:02

GLUMAC Branislav Lečić dobio je ponudu za epizodnu ulogu u seriji "Radio Mileva", a nakon što je glumica Anđela Jovanović odbila da sarađuje s njim, zamenio ga je kolega Irfan Mensur. Lečić je odlučio da tuži mlađu koleginicu "zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad", a Anđela je poručila da je odbila da sarađuje s njim zbog "neprijatnog događaja iz prošlosti".

НИСАМ ЈЕ ДОДИРИВАО, ТО ЈЕ БИЛА РЕДИТЕЉСКА ПРОВЕРА Лечић се огласио након тужбе против Анђеле Јовановић

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

Anđela nije htela da iznosi više detalja, a na društvenim mrežama je dobila veliku podršku brojnih poznatih ličnosti. Lečić se sada ponovo oglasio ovim povodom i poručio da je mlađu koleginicu samo jednom u životu video.

- Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio. To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Lečić.

Foto: V. Danilov, Jutjub printskrin

Kako kaže, posle toga se više nikada nisu čuli, niti ju je zvao, niti joj je slao poruke:

- U međuvremenu nisam realizovao tu predstavu, ali želim da je realizujem, zato neću da pričam o kojoj predstavi se radi. Jednu od uloga hteo sam da nemenim njoj jer sam mislio da bi mogla da je odglumi. Očigledno je da je ona to sebi iskonstruisala jer joj verovatno treba neki argument. Potpuno neshvatljivo šta ljudi rade, to je bolesno.

Glumac je rekao i da sa njim nisu kontaktirali roditelji Anđele, inače poznati glumci Dragan Jovanović Gagi i Branka Pujić:

- Nisu me kontaktirali njeni roditelji, ni Gagi, ni Branka. Nemaju razloga jer ništa loše nisam uradio. Anđela uopšte nije bila predmet mog interesovanja ni u kom smislu osim u glumačkom i da procenim da li mogu da je angažujem ili ne.

Foto: Gordan Jović RTS

Dodao je i da nema smisla što mu je dan pred snimanje javljeno i to uveče da neće moći da snima "Radio Milevu".

- Već sam bio potpisao ugovor i svima razglasio. Naučio sam tekst. Ako je i htela to da uradi, da ne snima scenu sa mnom, mogla je ranije da kaže i da to bude pristojno i da kaže: 'Ja ne želim' i to bi bilo okej. Rekao sam producentu da ako mi se izvini za ovo što mi je napravila, da je neću tužiti. Ali ona to nije uradila i sada ima tužbu - zaključio je Lečić.

(Informer)

BONUS VIDEO:

PZE 2024: Pobednica Teya Dora: Pevaću na srpskom u Malmeu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)