DNEVNIK DUŠE: Frajle priznale da ih i suze nisu zaobišle u stvaranju albuma (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

28. 02. 2024. u 23:10

GRUPA FRAJLE upriličile su veliku promociju novog albuma "Dnevnik duše" i proslavile 15 godina postojanja na muzičkoj sceni.

ДНЕВНИК ДУШЕ: Фрајле признале да их и сузе нису заобишле у стварању албума (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ekipa "Večernjih novosti" je bila deo ove veličanstvene večeri, a članice ove grupe Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, one su otvoreno podelile utiske o novom projektu.

Foto: Novosti

- Radile smo četiri godine na tome, i pisale, mada neke pesme su nastale ranije koje poseduju i suze i smeh. Nama su stvarno jako posebne i evo danas smo to podelile sa vama i publikom. Mislim da će se u svakoj pesmi neko pronaći. Pesme govore o ljubavi, o prijateljastvu, razne pesme smo otpevale, a publici ostavljamo da čuje i izabere neku svoju pesmu – rekla je Nevena, a nastavila Nataša:

Foto: Novosti

Kada saberemo sve ove godine, toliko emocija, toliko lepih trenutaka. Bilo je i manje lepih trenutaka, a večeras smo na vrhuncu emocija i te stvari ne želimo da kontrolišemo. Publika to oseti, ne želimo da krijemo ništa. Tako da definitivno ne postoji reč da opišemo šta mi večeras osećamo – ispričala je ona a Jelena završila:

-Ja bih poručila ljudima da se družite, zabavljate. Jer ovo sve što vidite svih ovih petnaest godina koliko trajemo nas tri, to je proizvod ljubavi, vreme, posvećenost, rad.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa "Frajlama", kao i atmosferu sa promocije pogledajte u videu ispod:

Jednu od pesama sa novog albuma "Prijatelji" pogledajte i poslušajte u nastavku:

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?