ZORICA BRUNCLIK JOŠ PRE 40 GODINA UGRADILA SILIKONE: Bila je prva na estradi - "To je zahtevalo popravku"

Novosti onlajn

20. 02. 2024. u 20:10

SUZANA MAČIĆ otkrila je da je Zorica Brunclik prva na teritoriji nekadašnje države Jugoslavije ugradila silikone u grudi.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК ЈОШ ПРЕ 40 ГОДИНА УГРАДИЛА СИЛИКОНЕ: Била је прва на естради - То је захтевало поправку

Foto Gaja

Suzana Mančić je govorila o detaljima iz života, pa se dotakla estetskih korekcija koje je radila.

Tom prilikom je otkrila da je za intervenciju povećanja grudi saznala od Zorice Brunclik, koja se još pre četiri decenije podvrgla ovom estetskom zahvatu.

Foto Instagram/suzanamancicofficial

- U Minhenu u Nemačkoj sam uradila silikone. Pozvala sam kliniku i rekla šta želim i tako zakazala operaciju. Prvo sam grudi uradila - rekla je Suzana, koja je otkrila da je druga dama sa javne scene koja je uradila ovaj estetski zahvat.

Foto Promo

- Zorica Brunclik je bila prva u mnogim stvarima na našoj estradi, i tada je već bila i majka i to je sigurno zahtevalo reparaciju neku, a ja sam bila devojka i prikrala se i šapatom je pitala: "Je li Zorice, gde to može da se uradi?" - dodala je voditeljka.

Foto: Printskrin TV Pink

Suzana Mančić je, inače, nedavno istakla da je njen suprug, grčki biznismen Simeon Ocomokos, oduševljen njenim izgledom i lepotom.

- Svako za sebe misli da ima neke mane koje mora da prikrije i mi to danas radimo sa fotošopom. Ja se ne obazirem na komentare "Sva si plastična", "sva si izoperisana". Gledam da prikažem sebe u nekom normalnom svetlu, ali ipak i da zadovoljim svoj ego, do sada nisam radila neke ozbiljne korekcije na licu i telu, ali prosto moramo ostariti. Stvarno su se one koje nisu bile lepe udale pre mene, ali mislim da svi vole u društvu da imaju lepu i zanimljivu osobu - kazala je Suzana i dodala da je njen suprug ponosan što pored sebe ima jednu takvu ženu.

Foto: Printscreen

- Moj drugi muž je jako srećan što pored sebe ima ženu koja izgleda reprezentativno, koja se uklapa u svako društvo, koja govori jezike, koja zna da se ponaša i sa ministrima i sa običnim svetom. On kaže da se stalno smeje sa mnom i to je odlično - zaključila je ona.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!