ĐORĐE DAVID ZADRŽAN U SEVERNOJ MAKEDONIJI: Oglasio se poznati roker - Dokumenta i dalje u Kumanovu

Милица Шкорић
Milica Škorić

29. 01. 2024. u 08:52

ROK muzičar i član žirija "Zvezde Granda" Đorđe David doživeo je 20. januara saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, u kojoj je spletom nesrećnih okolnosti kolima naleteo na ženu koja je tada izgubila život.

ЂОРЂЕ ДАВИД ЗАДРЖАН У СЕВЕРНОЈ МАКЕДОНИЈИ: Огласио се познати рокер - Документа и даље у Куманову

Foto: Printscreen/Prva TV

Iako se spekulisalo u javnosti da se Đorđe David vratio iz Severne Makedonije u Srbiju, roker je sada otkrio da to nije istina. 

Pre nekoliko dana pročulo se da se muzičar vratio u Srbiju, te da su mu vraćena dokumenta, a navodno je trebalo da održi i konferenciju za medije u kojoj bi objasnio šta se dogodilo kobne noći.

Konferencija je naprasno otkazana istog dana, a sada se roker oglasio i otkrio da je i dalje u Severnoj Makedoniji.

- Nisam dobio dokumenta i nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Svaki naslov mi pravi problem i izaziva mržnju kod ljudi u Javnom tužilaštvu prema meni jer misle da vam ja te informacije dajem. Kada budem uzeo dokumenta i prešao granicu, ja ću prvi to objaviti - besno je poručio David.

BONUS VIDEO: POMOGLA UGROŽENIMA - Marija Šerifović pokazala humanost na delu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima