NAPLAĆIVAĆU SVOJE KONTAKTE: Goga Sekulić će biti prva na estradi koja će zarađivati na ovaj način

Novosti onlajn

24. 01. 2024. u 23:55

GOGA SEKULIĆ otvoreno je progovorila o svom životu i karijeri i tom prilikom spomenula planove za budućnost.

НАПЛАЋИВАЋУ СВОЈЕ КОНТАКТЕ: Гога Секулић ће бити прва на естради која ће зарађивати на овај начин

Foto: Novosti

Naime, Goga je otkrila da je otvorila firmu, te je objasnila čime će se, pored pevanja, baviti.

Foto: Nemanja Ivanović Manya

- Otvorila sam firmu koja se trenutno bavi mojom karijerom, želim da je sve čisto u smislu poreza, nastupa i tako dalje. Ali, u budućnosti planiram da se bavim konekcijama, u redu je pomagati ljudima da se neko zaposli, kada je zdravlje u pitanju nikada ne bih to naplatila, ali danas postoje mnogi biznismeni i biznismenke koje ne umeju da cene pomoć, oni kao nešto rade i imaju novca, a ne mogu da dođu do nekih kontakata, a danas kažu da su konekcije i kontakti nešto najjače.

Foto: Printskrin Jutjub/IDJVideos.TV

- Ako neko hoće da gostuje na televiziji ili hoće neki marketing, pa to mora da plati kao što u novinama morate da platite reklamu za neku firmu. Mene zovu da pitaju da li mogu da im završim reklamu za neki bar, ja to sve završim, a nikada nisam tražila kontrausluge. Dešavalo se da ja nekome završim nešto krupno, i taj neko mi obeća da ćemo zajedno ulagati u spotove, ja kada se setim koliko sam novca ulagala u karijeru, zavrti mi se u glavu. Tako da treba da se prave te kombinacije, ja hoću da pomognem onome ko nema i ko teško živi, a ako neko može, a želi da čapne tvoju lepotu i karijeru, neka dođe, mora da plati.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!