NIJE BAŠ TOLIKO MLAĐI OD MENE: Lidija Vukićević o misterioznom dečku, pa otkrila kakvi muškarci dolaze u obzir

Novosti onlajn

03. 01. 2024. u 23:35

LIDIJA VUKIĆEVIĆ izvesno vreme je u emotivnom odnosu sa mlađim partnerom, koga krije od javnosti.

НИЈЕ БАШ ТОЛИКО МЛАЂИ ОД МЕНЕ: Лидија Вукићевић о мистериозном дечку, па открила какви мушкарци долазе у обзир

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Dosta se pisalo o tome da je razlika u godinama velika, pa je glumica rekla da ipak nije baš tako.

- Mnogo sam emotivno ispunjena. Tu nema razmišljanja. Baš jesam na jedan najlepši mogući način. Ovo je jedna ljubav, veza, inspiracija i zaista mi je predivno jedno duže vreme. Nije mlađi baš toliko od mene kako se piše, mada mene godine ne zanimaju - izjavila je Lidija.

FOTO: Ata images

- Zrelost nema veze s godinama. Bitno je da je muškarac ličnost, da ima iskustvo, stav i sebe, samo me takvi muškarci intrigiraju - naglašava glumica, koja ima svoju teoriju kada su muškarci u pitanju.

- Iz mog iskustva čim počnete da otkrivate nešto kao da umanjujete sreću. Kao da ste nekome dali jedan deo. Ja ne pričam jer želim da imam samo za sebe i da mi traje i da ne parčam - ispričala je ona.

(PINK)

BONUS VIDEO:

BIRAJTE NA KOGA TROŠITE SVOJE VREME | Novogodišnji "Novosti" intervju | Goca Tržan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024