PRVI SUSRET DEDE I UNUKA: Otac Marije Šerifović za malog Maria doneo vredan poklon za uspomenu (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2024. u 21:22

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine.

ПРВИ СУСРЕТ ДЕДЕ И УНУКА: Отац Марије Шерифовић за малог Мариа донео вредан поклон за успомену (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Surogat majka rodila je njenog sina Maria, koji je postao centralna figura u porodici Šerifović. I dok se pevačicina majka Verica uselila kod ćerke kako bi joj bila na raspolaganju za pomoć oko dečaka, u posetu mališanu došao je i ponosni deda Rajko Šerifović.

- Otac Marije Šerifović došao u Beograd kako bi video unuka. Rajkovoj sreći nema kraja, jer je dobio naslednika. O tome je uvek maštao. Susret dede i naslednika bio je dirljiv. A Rajko je za naslednika spremio i poseban poklon za uspomenu - kaže izvor za "Blic".

I Rajko  je podelio i prve utiske nakon rođenja mališana.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je ponosni deda tada.

Beba se rodila na klinici u Los Anđelesu

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju. Ona je sada istakla koliko joj se život promenio otkako je postala majka, te je na svom Instagram storiju podelila jaku poruku.

- Ceo život ti se može promeniti u jednoj godini - poručila je Marija.

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći --> Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - počela je Marija i dodala:

- Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je - napisala je pevačica.

BONUS VIDEO - NOVA 2024: Spektakularni petominutni vatromet u Beogradu na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)