KOD NJE JE NOVA GODINA STIGLA RANIJE: Goga Sekulić ovim emotivnim rečima, mnoge je raznežila (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

09. 12. 2023. u 08:05

FOLK ZVEZDA Goga Sekulić na iznenađenje svih obajvila je novu pesmu i to baladu "Nova godina", što se od nje nije očekivalo.

КОД ЊЕ ЈЕ НОВА ГОДИНА СТИГЛА РАНИЈЕ: Гога Секулић овим емотивним речима, многе је разнежила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Nemanja Ivanović Manya

Iako je pre samo mesec dana istkla da je u muzičkom studiju i da ne žuri preterano sa novitetima, Goga je u najvećoj tajnosti informaciju da je snima baladu.

Foto: Nemanja Ivanović Manya

Na veliku radost njene brojne publike, Goga se u spotu za novu pesmu pojavljuje u dugoj crvenoj haljini, a to je pravi poklon za sve one koji vole njenu muziku.

- Želela sam ovo da podelim sa mojom publikom. Pesma koja me je kupila na prvo slušanje, te sam i odličila da je objavim baš u ovo vreme, vreme novogodišnjih i božićnih praznika i nadam da će svi uživati i istoj - istakla je Goga.

Foto: Nemanja Ivanović Manya

U nastavku, u videu ispod, poslušajte i pogledajte novu Goginu pesmu i spot:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)