PROKLINJEM GA I DAN DANAS: Barbara Bobak o dečku zbog kog je izgubila titulu

Novosti onlajn

23. 11. 2023. u 23:55

BARBARA BOBAK iako danas niže uspehe na estradi, nekada je bila i među najboljim đacima u školi, a sada je otkrila i zbog čega je titula đaka generacije završila u rukama drugog učenika.

ПРОКЛИЊЕМ ГА И ДАН ДАНАС: Барбара Бобак о дечку због ког је изгубила титулу

Foto: N. Skenderija

- Luka Ćurčić, proklinjem ga i danas (smeh). Da bi uopšte bio u izboru za đaka generacije moraš da imaš sve petice tokom svih godina, ali i diplome sa takmičenja. Ja sam išla na razna takmičenja i iz bilogije na okružno i enegleskog jezika, ne sećam se da li sam stigla i do državnog, ali je on bio i u spotskom timu škole i mislim da je to presudilo - objasnila je Barbara koja priznaje da joj nije krivo zbog takve odluke:

Foto: N. Skenderija

- Šalim se, mene to nije interesovalo, mene je to začudilo što sam ja kandidat za đaka generacije, može i bez toga. Mene čudi i sada ovo i što toliki ljudi dolaze i vole to što radim, ceo život se čudim - zaključila je za "Extra Fm" Bobakova koja je sebe ipak pronašla na estradi, a ne među knjigama.

- Bitno je da znaš šta hoćeš i da voliš svoj posao. Ja nisam mogla da prihvatim i radim nešto što ne volim i ne mogu da živim.

(Informer)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!