DOK SE KARTE ZA ARENU RASPRODAJU: Dragana Mirković obara rekorde po Australiji (FOTO)

Dušan Cakić

23. 09. 2023. u 19:15

FOLK ZVEZDA Dragana Mirković zakazala je za 29. decembar koncert u Štark areni na kome će otpočeti proslavu 40 godina karijere, a karte za ovaj spektakl već se rasprodaju ogromnom brzinom tako da se za čitave sektore u za samo šest dana po početku prodaje traži karta više.

ДОК СЕ КАРТЕ ЗА АРЕНУ РАСПРОДАЈУ: Драгана Мирковић обара рекорде по Аустралији (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

I dok publika iz regiona hrli ka ulaznicama za koncert ništa drugačija situacija nije ni na drugom kraju sveta gde je Dragana ovog vikenda oborila rekord posete u australijskom gradu Pertu.

Foto: Privatna arhiva

Regionalna muzička zvezda ovim koncertom nastavila je turneju koju je svojevremeno prekinula u znak saosećanja sa žrtvama tragedija u Beogradu i Mladenovcu.

Foto: Privatna arhiva

Da bi se publici i organizatorima odužila, Dragana će u Australiji nastupati potpuno besplatno a posle još dva koncerta u zemlji kengura čekaju je i nastupi u Kanadi.

Foto: Privatna arhiva

Po završetku turneje na severnoameričkom kontinentu, folk carica dolazi u Srbiju gde će otpočeti probe za svoj jubilarni koncert.

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)