STJEPAN HAUSER SPREMA SPEKTAKL U BARU: Hrvatski violončelista najavio prvu samostalnu turneju

Novosti online

22. 07. 2023. u 12:45

NEPONOVLjIVI Stjepan Hauser, buntovnik sa violončelom nastupiće 25. avgusta u Baru, epicentru dobre zabave. Hauser otvara prvu samostalnu turneju koncertom ispred platoa Sportske dvorane Topolica.

СТЈЕПАН ХАУСЕР СПРЕМА СПЕКТАКЛ У БАРУ: Хрватски виолончелиста најавио прву самосталну турнеју

Foto: Novosti

Nakon nezaboravnog koncerta Zdravka Čolića 21. maja kojim je ujedno najavljen početak turističke sezone, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Vlade Crne Gore, Turistička organizacija Bar organizuje još jedan spektakularan koncert u cilju upotpunjavanja sadržajnosti ponude na barskoj rivijeri. 

Pored Hausera na bini će biti muzičari koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju. Posebnu čar daće i specijalni scenski efekti, po kojima su njihovi koncerti prepoznati.

Stjepan Hauser je pravi virtuoz, poznat izvanrednoj sposobnosti da u svaku notu unese strast i energiju. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na njegovom YouTube kanalu i na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću i uspjeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Za razliku od Hauserovih ostalih koncerata, ulaz je besplatan. 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis