"MNOGE KOLEGE IZ MEDIJA ŽIVE POTPUNO LAŽNE ŽIVOTE": Šerifovićeva progovorila o najintimnijim detaljima

Novosti online

28. 01. 2023. u 20:24

MARIJA Šerifović važi za jednu od onih koji nemaju dlake na jeziku. Sada je pričala o detaljima iz života, a otkrila je i pojedinosti o kojima je do sada veoma retko govorila.

МНОГЕ КОЛЕГЕ ИЗ МЕДИЈА ЖИВЕ ПОТПУНО ЛАЖНЕ ЖИВОТЕ: Шерифовићева проговорила о најинтимнијим детаљима

Foto: Ata images

Marijin otac je imao brak pre nego što se venčao sa Marijinom majkom Vericom, iz kog je imala brata koji je veoma mlad napustio ovaj svet.

- Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka i on je bio beskrajno dobra i posebna dušica... - ispričala je između ostalog Marija za medije, a onda se osvrnula i na svog oca.

- Napravio je Rajko puno problema u životu i ja sam to njemu sve oprostila jer prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo da biramo - kaže Marija i dodaje:

- Nedavno smo se videli u Kragujevcu i rekao mi je: "Ma šta god da sam uradio loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako...", a onda me je pogledao onako značajno: "... barem znam da sve što ima veze sa tobom da sam uradio ispravno".

Marija je tokom emisije iskreno pričala i o svojoj odluci da javnosti 2013. godine saopšti pa čak i pošalje neke poruke, te pomenula i način na koji je to uradila, ali i to da se zbog te odluke nikada nije pokajala.

Pomenula je i kolege za koje kaže da možda nemaju hrabrosti ili možda imaju strah da otkriju neke stvari.

- Ja znam koliko mojih kolega, koleginica, ljudi iz branše, iz medija žive potpuno lažne živote, možda imaju strah od osude od dovođenja svojih karijera u problem - rekla je iskreno Marija i dodala:

- Jašu po meni, ako ja imam hrabrost onda se jašem samo ja, a ne jašu se svi ostali koji žive ihahaj lažne živote i lažno se predstavljaju. To je besmisleno jer ja sam sigurna da ćemo svi da umremo za dva dana - kaže Marija.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Izložba Jelene Gvozdenović Nikol u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U ŠOKU SAM, NE DOLAZIM SEBI Dušica skrhana bolom zbog smrti voditeljke Pinka: Šta god da se desilo, ne verujem da je istina