ANASTASIJA HITNO IDE KOD GUDELJA: U pitanju specijalan povod, kupuje novu toaletu samo za tu priliku

Novosti online

27. 01. 2023. u 21:11

ANASTASIJA Ražnatović je još pre nekoliko godina odlučila da krene stopama svoje majke, ali pored pevanja ona je pokrenula i sopstveni biznis sa kozmetikom.

АНАСТАСИЈА ХИТНО ИДЕ КОД ГУДЕЉА: У питању специјалан повод, купује нову тоалету само за ту прилику

Foto: Printskrin/Jutjub/Sport Klub/Ata images

Ljubavni život mlade pevačice u centru pažnje javnosti je od kada se saznalo da je u emotivnoj vezi sa igračem Sevilje i srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom.

Od tada Cecina ćerka živi na relaciji Srbija-Španija, a ovoga puta otkrila je da ne propušta priliku da se nađe u društvu Nemanjinih kolega i njihovih supruga.

U domkumentarno-igranom serijalu "Ceca šou" Anastasija je otkrila da se sprema za svečanu večeru u Sevilji.

- Treba sa Nemanjom da idem na neku večeru sa njegovim saigračima i njihovim suprugama i devojkama u Sevilji. Danas sam saznala - kaže Anastasija.

Na pitanje koje su devojke lepše Španjolke ili Srpkinje, Anastasija je bez dvoumljenja rakla:

- Definitivno Srpkinje. Ne može da se uporedi.

Pevačica je istakla da želi da nabavi i specijalnu toaletu za taj dan.

- Da im pokažem, bre, šta je Srpkinja - istakla je.

Anastasija je svog momka pratila i u Kataru na svetskom prvenstvu, nakon čega ga je i sačekala na aerodromu po sletanju u Beograd. Mladi par noć je proveo u vili na Dedinju, da bi se posle uputili na romantično putovanje.

(Alo.rs)

BONUS VIDEO: Evo kako izgleda kad mali Željko šminka Anastasiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)