KULA BEOGRAD U ZNAKU BOČELIJA I MARIZE: Posebna čast za svetski poznate umetnike (FOTO)

Novosti online

05. 07. 2022. u 13:46

U SUSRET koncertima koji će se održati na predstojećem Belgrade River Fest-u 22. i 23. jula, proteklog vikenda na fasadi Kule Beograd, najviše zgrade ovog dela sveta, na 168 metara visine projektovane su animirane fotografije svetski poznatih umetnika Andree Bočelija i Marize.

КУЛА БЕОГРАД У ЗНАКУ БОЧЕЛИЈА И МАРИЗЕ: Посебна част за светски познате уметнике (ФОТО)

Foto: Belgrade River Fest

Za manje od tri nedelje, Beograd će ugostiti najvoljenijeg tenora sveta i fado divu, koji će koncerte održati u koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali reke Save.

Foto: Belgrade River Fest

Posebna i ekskluzivna lokacija, na platou Geozavoda, zgrade koja je arhitektonski biser Beograda, govori o posebnosti ovog događaja koji pretenduje da Beograd i Srbiju pozicionira najviše na kulturnoj mapi Evrope i sveta. Nova scena koja će ugostiti Andreu Bočelija i Marizu nastala je sa vizijom da se velikani svetske muzike predstave u ambijentu koji još nije viđen.

Bočeli, za koga kažu da je „glas anđela" i koji svakim novim koncertom pomera granice svetske produkcije, nastupiće 22. jula na Belgrade River Fest-u u pratnji Simfonijskog orkestra Radio-televizije Srbije, sa posebno osmišljenim programom za ovu priliku, koji će objediniti njegove najveće hitove i dobro poznate kompozicije klasične muzike.

Foto: Belgrade River Fest

Druge večeri festivala, koji se održava u Beogradu na vodi, najavljen je koncert fado dive Marize, čija muzika izaziva najdublje emocije, a svaki njen pokret na sceni osvaja i zavodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)