NIKOLINA PIŠEK TRAŽI POSAO? Posle Vidojeve smrti odlučila da se vrati profesiji

Novosti online

01. 07. 2022. u 08:36

NEKADAŠNjA voditeljka Nikolina Pišek se pre devet godina, nakon udaje za Vidoja Ristovića, istoričara umetnosti, u potpunosti posvetila porodici.

НИКОЛИНА ПИШЕК ТРАЖИ ПОСАО? После Видојеве смрти одлучила да се врати професији

Foto: Instagram printskrin/vidojeristovic

Godinama nije radila kao voditeljka, a sada, navodno, želi da se vrati profesiji otkako je njen suprug Vidoje preminuo.

Kako pišu hrvatski mediji, Pišekova aktivno traži posao na televiziji, a uveliko traju pregovori za jednu poziciju na malim ekranima, što je raduje. Kako se našla u problemu zbog hipoteke nad kućom u Zagrebu, odlučila je da stvari uzme u svoje ruke i da ponovo zarađuje kao nekad.

Nikolina Pišek se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala da je prestala da nosi crninu kada je pozirala sa cvećem u kosi i u pink haljini.

- Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja... Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio... I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina.

Podsetimo, Vidoje je preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga i svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i sa pomenutim finansijskim problemima, o čemu javnost danima ne prestaje da bruji.

(24 sata)

BONUS VIDEO - OTKAČILI: Jelena Đoković sa sestrom i Noletovim bratom - brza vožnja kabrioletom i folk muzika

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni