UPOZNALI SU SE U AUTOBUSU: "Bio sam zbunjen i stidljiv dečko" - ljubavna priča Željka Vasića je pravi hit

Novosti onlajn

22. 05. 2022. u 22:41

LjUBAVNA priča pevača Željka Vasića je pravi hit. Sa suprugom Ivanom je u skladnom braku već skoro dve decenije, a iz njihove ljubavi se rodilo dvoje dece - sina Andriju i ćerku Lenku.

УПОЗНАЛИ СУ СЕ У АУТОБУСУ: Био сам збуњен и стидљив дечко - љубавна прича Жељка Васића је прави хит

Željko Vasić, Foto V. Danilov

Željko je životnu saputnicu upoznao još pre nego što je bio punoletan, a njihova romantična priča je počela u autobusu.

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu. Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi i na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila - priča Vasić i otkriva da je kao mladić bio veoma povučen:

- Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu, a ni tada joj nisam uzeo broj telefona nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emsiji „Iz profila”.

Inače, Željkova supruga Ivana je direktor jedne izdavačke kuće, vrlo je uspešna u svom poslu, ali uspeva i da brine o deci u potpunosti.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju