TRAŽE HITNE KORAKE: Produžene mere u Srpskoj, pogoršana epidemiološka situacija

tanjug

11. 03. 2021. u 19:29

REPUBLIČKI štab za vanredne situacije Republike Srpske produžio je dosadašnje mere uvedene zbog situacije sa virusom korona (COVID-19) do 18. marta, saopšteno je nakon sednice u Banjaluci.

ТРАЖЕ ХИТНЕ КОРАКЕ: Продужене мере у Српској, погоршана епидемиолошка ситуација

Foto: O.M.

Na sednici je razmatrana epidemiološka situacija u Republici Srpskoj i konstatovao da je ona pogoršana u Banjaluci, Bijeljini, Trebinju i Istočnom Sarajevu, prenose Nezavisne novine.

Štab je izdao naredbu gradskim i opštinskim štabovima za vanredne situacije u gradovima i opštinama gde je pogoršana epidemiološka situacija da hitno preuzmu sve mere iz svoje nadležnosti po pitanju suzbijanja širenja virusa korona i da o tome, u narednih 48 časova, obaveste Republički štab za vanredne situacije.

U prethodna 24 časa u RS je testirano 1.188 uzoraka, a infekcija je potvrđena kod 407 lica odnosno 34 odsto testiranih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove