ODLAZI NAJVEĆI PROBLEM BiH: Srećan put i da se više nikada ne vrati na ove prostore

Novosti online

16. 04. 2024. u 20:04

ŠEF Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da bi bio red da Majkl Marfi bar sada, uoči povratak tamo odakle je došao, obavlja poslove ambasadora, a ne da se šepuri po institucije sa nivoa BiH koje nemaju veze ni sa diplomatijom, niti sa njegovom zemljom.

ОДЛАЗИ НАЈВЕЋИ ПРОБЛЕМ БиХ: Срећан пут и да се више никада не врати на ове просторе

Foto: Printskrin RTRS

- Šta Marfi danas radi sa direktorom Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmenu podataka BiH (Almirom Badnjevićem) u sedištu ove instititucije u Banjaluci!? Kakve sada prikuplja podatke odlazeći ambasador i zašto baš u trenutku kada je zamenik direktora ove agencije (Petar Bilčar) odsutan - upitala je Vulićeva.

Ona je naglasila da je Majkl Marfi najveći problem BiH i najveći rušitelj Dejtonskog sporazuma koji iz dana u dan urušava dejtonsku BiH.

Vulićeva je rekla da Marfi, iako već na izlaznim vratima BiH, nastavlja da obmanjuje bosanske muslimane i da im daje lažnu nadu da će im on, uz pomoć turiste Kristijana Šmita i pojedinih zemalja članica UN, ostvariti ratni san i svoriti unitarnu BiH, što se, za njegovu informaciju, nikada neće desiti.

- Bolje bi mu bilo da još ovo malo mandata što mu je preostalo u BiH ne izlazi iz svojih odaja i na taj način bar malo spere ljagu sa svog imena i svoje sramne diplomatske karijere. Jedino po čemu će ostati upamćen jeste da je Majkl Marfi najveći rušitelj dejtonskog uređenja BiH i svakog diijaloga i dogovora domaćih političara, kao i najveći mrzitelj Srba. Zato mu želimo srećan put i da se više nikada ne vrati na ove prostore, ni turistički, ni u prolazu - poručila je Vulićeva.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima