DODIK: Prete mi hapšenjem, ali pružićemo otpor

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

28. 03. 2024. u 22:27

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da mu prete hapšenjem, ali da će on i njegovo obezbeđenje pružiti otpor.

ДОДИК: Прете ми хапшењем, али пружићемо отпор

Foto V. Tripić

-Prete mi hapšenjem i dobio sam informaciju da su mi poručili da ukoliko moje obezbeđenje pruži otpor, da će pucati u mene, rekao je Dodik tokom obraćanja u skupštini RS.

-Ja im kažem da ćemo pružiti otpor, poručio je Dodik, ne navodeći od koga je dobio pretnje.

Dodik je pretnje doveo u vezu sa slučajem "Integral inženjeringa", optuživši opozicionu Partiju demokratskog progresa (PDP) da su po njihovom nalogu SAD naredile sankcionisanje te firme.

Predsednik Republike Srpske dao je ranije danas tokom posebne sednice skupštine RS, rok od sedam dana da se ponište izmene i dopune Izbornog zakona BiH, koje je prošle sedmice nametnuo Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH koga Republika Srpska ne priznaje.

Dodik je na sednici izneo još niz zahteva koji moraju biti ispunjeni, ili će, kako je rekao, Republika Srpska reagovati.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!