UHAPŠEN ČIM JE STIGAO U BIH: Kajević osmunjičen za šverc droge i organizovani kriminal

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

29. 02. 2024. u 14:44

Policajci MUP Kantona Sarajevo uhapsili su Fikreta Kajevića (52), rodom iz sela Kajevići u Srbiji.

УХАПШЕН  ЧИМ  ЈЕ СТИГАО У БИХ: Кајевић осмуњичен за шверц дроге и организовани криминал

foto:V.Mitrić

Lisice su mu stavljene čim je kročio na tlo BiH. Odmah posle hapšenja, priveden je nadležnom tužiocu.

Kajević, inače vlasnik hotela "Royal" u Vogošći, je pod istragom u predmetu sa dokazima iz Skaj i Anom aplikacija i tereti se za organzovani kriminal povezan sa međunarodnim krijumčarenjem većih količina opojnih droga i njihovu distribuciju na ilegalnom narko-tržištu.

- Nedavno su u akciji kodnog naziva “Kum”, uhapšena  dvojica osumnjičenih. Pretreseni su objekti na više lokacija. Kajević u tom trenutku nije pronađen na adresi i lociran je u inostranstvu - rečeno nam je u policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!