UBIJEN MLADIĆ ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Tragedija u centru Sarajeva

S. MIŠLjENOVIĆ

30. 01. 2024. u 07:00

U PUCNjAVI koja se desila u nedelju oko ponoći, u sarajevskom naselju Otoka, poginuo je 19-godišnji F. P. kada je na vozilo "sitroen", u kojem se on nalazio na zadnjem sedištu, nepoznata osoba pucala iz pištolja.

УБИЈЕН МЛАДИЋ ЗБОГ СВАЂЕ У САОБРАЋАЈУ: Трагедија у центру Сарајева

Foto: Jutjub/Pogled Ba

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Farisu Pendeku koji je bio s još tri osobe u vozilu, a pucnjavi je, kako saznajemo, prethodila svađa u saobraćaju.

Kako nam je potvrđeno, ubijeni Faris nije ni izlazio iz automobila, nego je ustreljen na mestu gde je sedeo.

- Mladići iz "sitroena" izašli su, kao i vozač drugog automobila, te je došlo do svađe i naguravanja. Vozač drugog automobila vratio se u svoje vozilo, a potom, najverovatnije iz pištolja, pucao u pravcu "sitroena" i pogodio nesrećnog mladića, koji je ostao mrtav na mestu - ispričao je izvor blizak istrazi i dodao da mladići na koje je pucano ne prolaze kroz policijske evidencije, kao prekršioci zakona.

Pucnjava se, inače, desila u glavnoj raskrsnici Bulevara Meše Selimovića na potezu ulica Alije Kučukalića - Prijedorska.

- U nedelju oko 23.35, na raskrsnici ulica Sedme transferzale - Bulevar Meše Selimovića, došlo je do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je usled zadobijenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca KTKS, rade na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je izvršeno krivično delo ubistvo - potvrdila je Mersiha Novalić, portparol MUP KS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)