"ČUVAJ NAM MESTO U RAJU": Drugarice se potresnim rečima opraštaju od Andrijane, stradale u Dubaiju (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2024. u 19:07

Mlada pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara u Dubaiju, padom sa 24. sprata u 29. godini.

ЧУВАЈ НАМ МЕСТО У РАЈУ: Другарице се потресним речима опраштају од Андријане, страдале у Дубаију (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Od nje oprostili su se i njeni školski drugovi.

- Draga naša Adamsice, prerano si nas napustila, a najlepše trenutke zajedničkog života tek smo dočekali sa tobom. Najlepši trenuci posle našeg školovanja. Adamsice je ostala bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice i naših učitelja i nas. Zahvaljujemo se u ime svih nas, za svaku lepu reč, za svaki šapat tokom testova i za svaki zagrljaj. Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša. Sada si u boljem svetu i molimo te da nam sačuvaš mesto u raju jer sa sigurnošću možemo reći da to zaslužuješ. Ovaj tim i ovaj razred te nikada neće zaboraviti. Adams zauvek - pisalo je u objavi.

Podsetimo, Andrijana Lazić stradala je 10. januara u Dubaiju nakona pada sa 24. sprata. To je potvrdio i njen otac Nebojša Lazić.

Njen otac je za domaće medije istako da ne zna šta se dogodilo.

On  je ustupio i policijski izveštaj domaćim medijima koji su dobili, a u kojem je navedeno da je reč o nesrećnom slučaju.

- Napominjemo da je 10. januara 2024. pomenuta žena (Andrijana Lazić, prim.aut.) umrla od posledica pada sa visine.

Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti - navodi se između ostalog u izveštaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!