NAROD HERCEGOVINE UZ VUČIĆA: Samo uz stabilnu Srbiju može se razvijati Republika Srpska!

Novosti online

13. 12. 2023. u 13:04

Predstavnici srpskog naroda u Istočnoj Hercegovini u svojim javnim nastupima pružaju punu podršku predsedniku Srbije i listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, pozivajući građane koji imaju pravo glasa da ga iskoriste, jer stabilnost Republike Srpske zavisi od stabilnosti Republike Srbije.

НАРОД ХЕРЦЕГОВИНЕ УЗ ВУЧИЋА: Само уз стабилну Србију може се развијати Република Српска!

Foto: Dejan Stošić

Vlast Srbije, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, najviše je pomogla Trebinju, istakao je Luka Petrović, šef kluba odbornika u Skupštini grada Trebinje, podsetivši da je 2018. u tom gradu otvorena konzularna kancelarija Republike Srbije za Istočnu Hercegovinu. Dodao je da je vidljivo da Srbija želi da ovaj deo Republike Srpske bude stabilan, rekavši da će iskoristiti svoje glasačko pravo i dati podršku listi „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“.

Foto: Ustupljene fotografije

Foto: Dejan Stošić

Stanovnici Nevesinja osetili su pomoć Republike Srbije i nadamo se da će Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem ostati jaka i ići napred, jer samo tako može pomoći Republici Srpskoj i narodu sa ove strane Drine, rekao je načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović.

Istakao je da je od 2018. Republika Srbija u dva navrata pomogla Nevesinje sa više od tri miliona evra koja su uložena u infrastrukturne i privredne objekte i da ova hercegovačka opština očekuje još jednu tranšu pomoći.

Foto: Dejan Stošić

„Ljudi su ovde uvek očekivali pomoć s druge strane Drine, ali nikada do sada Nevesinje nije imalo ovakvu podršku. Narod je jako zahvalan rukovodstvu Srbije, predsedniku Vučiću i svima koji su uticali na odluke da pomoć stigne u Nevesinje“, rekao je Avdalović.

Foto: Ustupljene fotografije

Snažna podrška predsedniku Vučiću stiže iz Trebinja, Nevesinja i Bileća. To potvrđuju i bilbordi postavljeni na centralnim ulicama ovih gradova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)