DONJA SLATINA: Služen pomen za 10 poginulih boraca i za jednu civilnu žrtvu

Novosti online

12. 11. 2023. u 17:30

U DONjOJ Slatini kod Šamca danas je služen pomen za 10 poginulih boraca Vojske Republike Srpske i za jednu civilnu žrtvu.

ДОЊА СЛАТИНА: Служен помен за 10 погинулих бораца и за једну цивилну жртву

Foto: Printskrin

Pomen je služen u crkvi posvećenoj Svetom Lupu, a cveće na spomenik položile su porodice stradalih, predstavnici lokalne vlasti, mesne i opštinske Boračke organizacije i mesne zajednice.

Predsednik opštinske Boračke organizacije Radovan Zoranović poručio je da je dužnost i obaveza srpskog naroda da se seća žrtava i poštuje njihova dela, te da opštinska uprava čini sve da pomogne boračkim kategorijama.

Načelnik Odeljenja za Opštu upravu Nataša Marinković rekla je da žrtve nikada ne smeju biti zaboravljene i da se o njima treba stalno govoriti novim generacijama.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije