JEDINSTVENA SPORTSKA MANIFESTACIJA: Ugljevički crno beli dani

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

05. 09. 2023. u 07:06

UDRUŽENjE navijača „Partizan 055-Grobari Ugljevik“, u saradnji sa Fudbalskim klubom „Partizan“ iz Beograda, pod generalnim pokroviteljstvom Opštine Ugljevik, organizovalo je jedinstvenu sportsku manifestaciju na našim prostorima „Crno-bele dane Ugljevik 2023“.

ЈЕДИНСТВЕНА СПОРТСКА МАНИФЕСТАЦИЈА: Угљевички црно бели дани

foto v mitrić

Sedmodnevna sportska manifestacija „Crno beli-dani“ održava se u periodu od 4-11. septembra a tokom njenog trajanja 240 mališana uzrasta 8-13 godina (generacije od 2010-2015 godišta) sa područja Ugljevika, Bijeljine, Lopara, Brčkog i Zvornika biće u prilici da trenira sa fudbalskim trenerima Omladinske škole fudbala FK „Partizan“ Beograd.

Ovu sportsku manifestaciju  danas su zvanično otvorili načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, predsednik Udruženja navijača Partizana Vladislav Mićanović i direktor Omladinske škole fudbala FK „Partizan“ Vanja Radinović.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zahvalio je Udruženju navijača „Partizana“ Ugljevik i predstavnicima FK „Partizan“ Beograd na organizovanju  „Crni-belih dana", te istakao  da je Opština uvek spremna podržati ovakve i slične manifestacije koje promovišu sport, zdravo odrastanje, zdrave životne navike i razvijaju međusobno druženje, saradnju, prijateljstvo i poštovanje među mladim naraštajima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove