PAO SA DEVET METARA VISINE: Mladić u Banjaluci teško povređen, uzrok - nepropisno izvođenje radova

Novosti online

26. 05. 2023. u 13:13

MLADIĆ P. I., koji je juče oko 8.40 časova u Banjaluci teško povređen na gradilištu stambenog objekta, pao je zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima, utvrđeno je nakon uviđaja.

ПАО СА ДЕВЕТ МЕТАРА ВИСИНЕ: Младић у Бањалуци тешко повређен, узрок - непрописно извођење радова

Foto: O.M.

Mladić je pao sa visine oko devet metara, sa drugog sprata zgrade u izgradnji u Omladinskoj ulici u Banjaluci i zadobio je teške povrede. Zbrinut je na Univerzitetskom  kliničkom centru Republike Srpske, gde je juče primljen sa teškom povredom glave i nalazio se u stanju kome.

Bio je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su bile neizvesne.

- Policijski službenici i republički inspektor zaštite na radu izvršili su uviđaj. Utvrđeno je da je do pada radnika došlo zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima. Policija preduzima mere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog dela stvaranje opasnosti nepropisnim izvođenjem građevinskih radova - navode iz PU Banjaluka.

(Nezavisne)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar