ŽENU IZBO DESET PUTA: Detalji zločina u Prijedoru potresli celu Republiku Srpsku

S. M.

24. 01. 2023. u 06:57

ŽARKO Zorić (39) iz Prijedora, koji se sumnjiči da je u petak izbo nasmrt partnerku Nedu Milojević (44) zbog ljubomore, pa zapalio stan, prebačen je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

ЖЕНУ ИЗБО ДЕСЕТ ПУТА: Детаљи злочина у Приједору потресли целу Републику Српску

Policija i vatrogasci ispred zgrade, Foto Vatrogasci Prijedor

Tužilac OJT je nakon saslušanja predložio Zoriću jednomesečni pritvor, koji je sud juče potvrdio.

Podsećamo, pre četiri dana je u Prijedoru, u zgradi u Ulici Ilije Stojanovića, oko 10 časova prijavljen požar u kojem je goreo stan. Ipak, dolaskom policije i vatrogasaca na lice mesta pronađeno je žensko telo sa ubodima. Nekoliko sati kasnije kao osumnjičeni za teško ubistvo uhapšen je Žarko Zorić.

Prema nezvaničnim informacijama, Milojevićeva je izbodena u predelu vrata i glave, dok se pretpostavlja da su ubodi na rukama odbrambene povrede. Zorić je žrtvu izbo ukupno deset puta.

Žarko Zorić, Foto Fejsbuk

Nezvanično saznajemo, Zorić je priznao brutalno ubistvo u prisustvu branioca tokom kriminalističke obrade u PU Prijedor.

Tokom istrage ubistva Nede Milojević pronađena su dva noža za koja se pretpostavlja da su korišćena tokom njenog ubistva. Na jednom od noževa uočena su oštećenja, a da li su ona nastala tokom zločina ili ranije utvrdiće veštačenja.

Nesrećna žena je prvo ubodena u potiljak, a jedna od od rana bila je toliko duboka da joj je oštećena kičmena moždina. Takođe, ubodne rane su uglavnom bile u predelu zadnjeg dela vrata, glave, a otkrivene su i na rukama, što svedoči o tome da se žrtva do poslednjeg trenutka branila od pomahnitalog ubice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima