HRABRI BANJALUČKI POLICAJCI: U tri dana spasili dva života

R. S.

23. 08. 2021. u 13:05

BANjALUČKI policajci su u prethodna tri dana spasili dva života, a kako je potvrđeno iz PU Banjaluka sprečili su jednu ženu da skoči sa mosta u Vrbas, dok su jednog muškarca spasili od utapanje i pružili prvu pomoć do dolaska medicinske pomoći.

ХРАБРИ БАЊАЛУЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ: У три дана спасили два живота

Foto: Policija

Naime, u petak oko 15.30 časova policiji je prijavljeno da se na ogradi mosta u naselju Trapisti nalazi ženska osoba koja ima nameru da skoči u Vrbas. Brzom intervencijom policijskih službenika, dolaskom na lice mesta i potvrdom navoda prijave, policajci su razgovorom uspeli da odgovore ženu od suicidnih namera.

U pitanju su policajci Dalibor Tešić i Miloš Kablar.

Takođe, sinoć oko 15 minuta iza ponoći, policiji je prijavljeno  da je nepoznat muškarac sa mosta „Patre" skočio u reku Vrbas.

Foto: Policija

 

Efikasnom reakcijom policajaca Nemanje Repajića i Nebojše Topalović, i ovaj život je spasen.

Policajac Repajić je odmah skočio u reku, te nakon kratkog vremena uspeo pronaći nepoznatog muškarca čije je telo bilo ispod vode.

-Uz pomoć građanina izvadili su ga na obalu. Do dolaska ekipe Službe hitne medicinske pomoći unesrećenom muškarcu je pružena prva pomoć i vraćena funkcija disanja. Nakon toga je prevezen u UKC RS na dalje lečenje-  saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar