U KUHINjI jednog subotičkog restorana, gde se miris svežeg testa meša saopojnim bosiljkom, origanom i pečenem mocarelom, nastaju pice kakve se neprave nigde drugde na svetu. Upravo tu, iza radne ploče posute brašnom, radi Miloš Knežević (26) koji je svojim rukama "zamesio" titulu najboljegstranog pica majstora na planeti.
14. 06. 2025. u 07:00
Dragan
25.08.2023. 04:51
Bilo bi jos svecanije da su pekli pljeskavicu na novom stadionu u Leskovcu.
Miki
25.08.2023. 10:25
Na rostiljijadi ima mesa u tragovima, kao i u toj velikoj pljeskavici ! Soja,hleba i raznorazni dodaci !!! Tako je i po restoranima,cevabdzinicama.Gramaza smanjena a cene u nebo !!!
Chef
27.08.2023. 15:44
Možda je Leskovac nekad imao kvalitetan roštilj. Mnogo bolji roštilj se jede u Nišu. Mrak, Biser, Avala, Mali vikend - Sićevo
Milorad Zemun
27.08.2023. 20:22
To je najpanetnije što su mogli da smisle. Zato im i ide kako ide, nikako. Što južnije to tužnije.