TRADICIONALNA BAKLAVA SA ORASIMA: Recept za savršenu starinsku poslasticu - Onako kako se oduvek pravila
02. 12. 2025. u 12:00
MIRIS istopljenog maslaca, hrskavih tankih kora i bogatih oraha neodoljivo podseća na starinske kuhinje i porodična okupljanja.
Povezane vesti
RIBA U PARADAJZ SOSU: Mediteranski ukus na vašem tanjiru
U NASTAVKU donosimo proveren recept za ribu u paradajz sosu, kao i savete kako da je pripremite sa različitim vrstama ribe i dodatnim ukusima. Savršeno jelo za brz ručak ili večerom uz malo mašte.
22. 11. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike
POSNA ČOKOLADNA TORTA SA ORASIMA: Bogata, kremasta i mirisna
U danima kada kuhinja miriše na orahe, toplu čokoladu i domaću tradiciju, ova posna čokoladna torta sa orasima ponovo osvaja trpeze. Recept je jednostavan, pouzdan i idealan za slave, post ili bilo koju svečanu priliku.
02. 12. 2025. u 10:27
POSNA PITA SA PEČURKAMA NA VODI: Recept koji ćete sigurno ponavljati tokom Božićnog posta
POSNA pita sa pečurkama može se spremiti i bez ulja - evo recepta!
02. 12. 2025. u 07:36
PUNJENE PAPRIKE SA KUSKUSOM, PRAZILUKOM, GRAŠKOM I FETOM: Jelo koje spaja mediteranske ukuse i zdrave sastojke
U nastavku vam donosimo detaljan recept za punjene paprike koje će uneti vedrinu u vaš tanjir. Ovo je pravi izbor za sve ljubitelje zdrave, ukusne i šarene kuhinje. Priprema je laka, rezultat impresivan — a uspeh zagarantovan!
01. 12. 2025. u 22:03
PILEĆE ĆUFTE U KREMASTOM SOSU OD SPANAĆA: Jelo koje spaja kremastu raskoš i zdrave ukuse
U nastavku vam donosimo jednostavan recept za savršeno kremaste pileće ćufte koje su idealne za porodični ručak, večeru ili nedeljni obrok na kašiku.
01. 12. 2025. u 21:42
DOMAĆA ŠTRUDLA SA MAKOM: Mekana, mirisna i praznična
Ova domaća makova štrudla (makovnjača) spaja mekano kvasno testo, bogat fil od maka sa medom, suvim grožđem i orasima i nežen slatki preliv koji joj daje svečani sjaj. Recept je tradicionalan, izdašan i uvek omiljen – kolač koji nestaje dok je još topao.
01. 12. 2025. u 20:27
Komentari (0)