FERERO BAJADERA: Luksuzan kolač bez pečenja – savršen za svečane prilike
13. 11. 2025. u 21:35
Ako volite kombinaciju lešnika, čokolade i nutele, ovaj recept će vas oduševiti! Ferero bajadere su bogate, mirisne i tope se u ustima. Priprema je jednostavna, a ukus i izgled dostojni najlepše praznične trpeze.
Povezane vesti
KIKIRIKI ČOKO ZALOGAJČIĆI: Recept za male energetske bombe pune ukusa
Ovi mini zalogajčići sa kikirikijem i čokoladom savršeni su kao užina, posle treninga ili uz popodnevnu kafu. Brzi su za pripremu, zdraviji od klasičnih slatkiša i puni proteina i zdravih masti.
14. 11. 2025. u 11:00
JAFA OBLANDA: Savršena kombinacija čokolade, pomorandže i hrskavih oblandi!
Idealan kolač za slave, praznike ili svaku priliku kada želite da zasladite trenutke s najmilijima. Jednostavan za pripremu, bez pečenja i uvek uspe iz prvog puta — a ukus… nezaboravan!
05. 11. 2025. u 10:00
POSNE OBLANDE SA EUROKREMOM I LEŠNIKOM: Idealne za slavsku trpezu
Kad poželite nešto brzo, čokoladno i posno – ove oblande su pravi izbor! Kremast fil, hrskavi listovi i miris čokolade i lešnika čine ih savršenom poslasticom uz kafu ili čaj.
27. 10. 2025. u 18:00
Najnovije iz rubrike
KIKIRIKI ČOKO ZALOGAJČIĆI: Recept za male energetske bombe pune ukusa
Ovi mini zalogajčići sa kikirikijem i čokoladom savršeni su kao užina, posle treninga ili uz popodnevnu kafu. Brzi su za pripremu, zdraviji od klasičnih slatkiša i puni proteina i zdravih masti.
14. 11. 2025. u 11:00
POGAČICE SA LUKOM I PEČURKAMA: Mirisne lepinje koje se tope u ustima
Ove meke, zlatno pečene lepinje sa lukom i pečurkama spajaju tradicionalan ukus domaćeg testa i bogat, aromatičan fil. Odlične su za užinu, doručak, kao i uz supe, čorbe ili salate. Jednostavne za pripremu, a izuzetno ukusne — idealne su za svaki dan.
14. 11. 2025. u 10:17
LEPINJE PUNJENE KAČKAVALJEM I SPANAĆEM: Meko, mirisno i neodoljivo – domaće testo koje osvaja!
AKO ste ljubitelj mirisa sveže pečenog testa i volite da iznenadite ukućane nečim toplim i ukusnim, ove lepinje biće pravi izbor za vas.
14. 11. 2025. u 07:00
PROZJAKI: Starinske lepinje iz tiganja koje mirišu na dom
Mekane, zlatne i lagane, ove lepinje osvajaju jednostavnošću i ukusom starih vremena.
13. 11. 2025. u 21:54
SVINJSKI VRAT SA JABUKAMA I CRNIM LUKOM: Recept za sočno meso
Ovo jelo donosi savršen balans između slatkoće jabuke i pune arome mesa, uz blago biljne note timijana i majčine dušice. Idealno za svečani ručak ili nedeljnu porodičnu večeru.
13. 11. 2025. u 21:25
Komentari (0)