NEODOLJIVI SLATKI ZALOGAJČIĆI: Čokoladna gnezda
Sa kornfleksom i šarenim bombonicama privlačna su deci ali i starijima!
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno je:
- 180 g meda
- 180 g margarina
- 180 g šećera
- 180 g čokolade za kuvanje
- 180 g kornfleksa
- 100 g šarenih čokoladnih bombona
Šećer, med i margarin sipajte u šerpu, stavite na vatru umerene jačine, pa mešajte polako dok se svi sastojci ne sjedine. Dodajte čokoladu za kuvanje, a kada se otopi, sklonite posudu sa ringle. U smesu dodajte kornfleks i dobro izmešajte, da bi se svi sastojci povezali. Zatim kašikom vadite „gnezda“, ređajte ih na pek-papir, svako pospite šarenim čokoladnim bombonama, pa ostavite da se dobro ohlade i stegnu pre serviranja.
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)