POSNE RAFAELO KUGLICE: Toliko ukusne da uvek prve nestanu sa slavskog tanjira
Ako ste u nedostatku ideja za ulepšavanje slavske trpeze i želite da je obogatite i oduševite sve goste, isprobajte ovaj recept. Između posnog i mrsnog rafaela ne zna se koji je lepši.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 150 g kokosa
- pečeni lešnici 30 komada
- 250 g margarina
- 200 g šećera u prahu
- 100 g biljnog mleka u prahu
- 150 g kokosa (za valjanje)
Priprema:
Najpre margarin malo ostavite na sobnoj temperaturi da odstoji, a onda ga umutite mikserom zajedno sa prah šećerom dok ne dobijete penastu smesu. Dodajte potom mleko u prahu, pa još malo umutite. Posle toga dodajte i kokos.
Ovo je smesa od koje ćete oblikovati kuglice, a unutra stavite jedan lešnik. Svaku kuglicu posle uvaljajte u kokos i tako je stavite u korpicu.
(krstarica)
Preporučujemo
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)