POTREBNA SU SAMO TRI SASTOJKA: Posni sladoled sa makom, za sve koji poste na vodi
Kada su napolju visoke temperature, najviše nam prija sladoled, a mi vam predlažemo sjajan recept.

Foto Shutterstock
Potrebna su samo tri sastojka, a odličan je predlog i kada postite na vodi. Ovaj recept za posnu ledenu poslasticu sa makom će vas oduševiti.
Sastojci:
3 banane
50 ml soka od pomorandže (može i od limuna, odosno limunada)
50 g mlevenog maka
Priprema posnog sladoleda na vodi sa makom:
Banane sitno isecite (koji god oblik da želite), pa poređajte na neku tacnu i ostavite u zamrzivaču preko noći. Zatim banane izblendirajte, pa dodajte sok od pomorandže (limuna) i mak. Ponovo dobro izblendirajte, pa sipajte u posudu za sladoled. Sladoled vratite u zamrzivač preko noći, pa možete da služite.
(Stvar ukusa)
Preporučujemo

BRZINSKI ROLAT OD POVRĆA: Lagan letnji obrok koji možete jesti i hladan (VIDEO)
11. 06. 2024. u 13:30

BRZI UŠTIPCI SA PRAŠKOM ZA PECIVO: Jedite ih uz sir, kajmak ili domaći džem
10. 06. 2024. u 12:23

ČOKOLADNI ČIZKEJK BEZ PEČENjA: Pravi se za 15 minuta, a osvaja na prvi zalogaj
11. 06. 2024. u 15:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)