VOĆE IM DAJE POSEBNU DRAŽ: Posni banana mafini sa čokoladom, a treba vam samo 3 sastojka
NAPRAVIĆETE brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* 9 banana
* 360 g margarina
* 60 g kakaoa u prahu
* 150 g borovnice (ili voća po izboru)
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Banane ispasirajte pa dodajte margarin i sjedinite sve. Smesu podelite na dva dela, pa jednom dodajte kakao a drugom borovnice. Sjedinite dobro pa preručite smesu u kalup za mafine, obložen papirom za pečenje. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Prijatno!
(Trpeza)
Preporučujemo
                    
                    OSVOJIĆE VAS OD PRVOG ZALOGAJA: NAAN HLEB, dolazi iz Indije, a hrskav i poseban
08. 02. 2024. u 09:00
                    
                    GURMANSKA RAPSODIJA KOJU ĆETE OBOŽAVATI: Meksičke kesadilje, pravi raj za nepca
07. 02. 2024. u 10:13
                    
                    OVAKVU DO SADA NISTE JELI: Gibanica sa sirom, hrskava kora i testo meko kao duša
07. 02. 2024. u 11:00
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)